bad- en douchegel

bad- en douchegel

Deze bad- en douchegel op basis van olijfolie van het Olijfoliehuis Coselva uit Tarragona is een genot voor uw hele lijf! Niet alleen ruikt het heerlijk fris, maar door de toevoeging van olijfolie is het verzorgend en beschermend tegen uitdroging. De gel is dermatologisch getest, de inhoud is 500 ml en te bestellen per doos van 12.
Shampoo

Shampoo

Deze shampoo op basis van olijfolie van het Olijfoliehuis Coselva uit Tarragona is een genot voor uw haar! Niet alleen ruikt het heerlijk fris, maar de toevoeging van olijfolie biedt uw haar een natuurlijke verzorging. De shampoo is dermatologisch getest, de inhoud is 500 ml en te bestellen per doos van 12.
Vloeibare handzeep

Vloeibare handzeep

Deze vloeibare handzeep met pomp, op basis van olijfolie van het Olijfoliehuis Coselva uit Tarragona, is een genot voor uw handen! Niet alleen ruikt het heerlijk fris, maar door de toevoeging van olijfolie is het verzorgend en beschermend tegen uitdroging. De handzeep is dermatologisch getest, de inhoud is 500 ml en te bestellen per doos van 12.

Zeep met olijfolie

Zeep met olijfolie

Ook het traditionele stuk zeep op basis van olijfolie van het Olijfoliehuis Coselva uit Tarragona is een een heerlijk produkt! Niet alleen ruikt het lekker fris, maar het is ook zeep in de meest pure vorm. De inhoud is 300 gram en te bestellen per doos van 12.
Zeep met olijfolie

Zeep met olijfolie

Ook het traditionele stuk zeep op basis van olijfolie van het Olijfoliehuis Coselva uit Tarragona is een een heerlijk produkt! Niet alleen ruikt het lekker fris, maar het is ook zeep in de meest pure vorm. De inhoud is 150 gram en te bestellen per doos van 12.