Aire de Fiesta Airén - DO La Mancha

Aire de Fiesta Airén - DO La Mancha

De Aire de Fiesta is een hele nieuwe lijn van Bodegas Castillo de Consuegra uit La Mancha. Het Spanjegevoel druipt van het etiket af! De Airén heeft een bleekgele kleur en een aroma van rijp fruit en bloemen. Het is een lichte, plezierige, makkelijk drinkbare wijn. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Aire de Fiesta Sauvignon Blanc - DO La Mancha

Aire de Fiesta Sauvignon Blanc - DO La Mancha

De Aire de Fiesta is een hele nieuwe lijn van Bodegas Castillo de Consuegra uit La Mancha. Het Spanjegevoel druipt van het etiket af! Deze Sauvignon Blanc heeft een prachtige heldere gele kleur en een heerlijk aroma van tropisch fruit. Het is een zachte, goed gebalanceerde wijn met een heerlijke afdronk. Een lekkere soepele wijn! De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Allozo Macabeo - DO La Mancha

Allozo Macabeo - DO La Mancha

Deze bleekgele 100% Macabeo wijn komt van Bodegas Centro Españolas uit DO La Mancha. Een heerlijk frisse wijn met een intens fruitaroma. De wijn is te bestellen per doos van 12 flessen.

Calderico Airén - DO La Mancha

Calderico Airén - DO La Mancha

De Calderico Airén is dé witte wijn van Bodegas Castillo de Consuegra uit La Mancha. Een bleekgele kleur met goudtinten en een aroma van fris wit fruit maken deze fruitige en goed gebalanceerde wijn erg smakelijk. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Chardonnay - DO Penedès

Chardonnay - DO Penedès

De Chardonnay van Bodegas Ca n'Estella uit de Penedès is een bleekgele witte wijn met groentinten uit de Prestige categorie. Erg aangenaam en in balans, heeft deze wijn een goede zuurgraad waarin je een vleugje mango proeft. Ook in het aroma van citrusvruchten en exotisch fruit, overheerst de mango. Het serveeradvies is tussen de 8 en 10 graden, de wijn is te verkrijgen per doos van 6 genummerde flessen.

Gran Clot dels Oms Blanco - DO Penedès

Gran Clot dels Oms Blanco - DO Penedès

De witte Gran Clot dels Oms is een bleekgele Chardonnay met groentinten uit de Top categorie van Bodegas Ca n'Estella en heeft 6 maanden op Hongaars en Frans eiken gerijpt. Het aroma van citrusvruchten en exotisch fruit waarin de mango overheerst geeft de wijn body. Deze Topklasse witte wijn is heerlijk aangenaam en soepel met een fantastisch lange en volle afdronk. Het serveeradvies is tussen de 8 en 10 graden, de wijn is te verkrijgen per doos van 6 genummerde flessen.

Selección Blanco- DO Penedès

Selección Blanco- DO Penedès

De Selección Blanco van Bodegas Ca n'Estella is een bleekgele witte wijn met groentinten uit de Selectie categorie. Het is een lekkere frisse en fruitige wijn die erg soepel drinkt. Gemaakt van de druiven Chardonnay, Macabeu en Xarel.lo en met een aroma van citrusvruchten en exotisch fruit, waarin de mango overheerst. Een prima wijn voor een prima prijs! Het serveeradvies is tussen de 6 en 8 graden, de wijn is te verkrijgen per doos van 12 flessen.