Aire de Fiesta Cabernet Sauvignon - DO La Mancha

Aire de Fiesta Cabernet Sauvignon - DO La Mancha

De Aire de Fiesta is een hele nieuwe lijn van Bodegas Castillo de Consuegra uit La Mancha. Het Spanjegevoel druipt van het etiket af! De Cabernet Sauvignon heeft een kersenrode kleur met paarstinten en een heerlijk aroma van bosvruchten. Het is en zachte, fruitige wijn met een perfecte balans tussen de fluwelen taninnes en de alcohol. Een heerlijke wijn! De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Aire de Fiesta Temperanillo - DO La Mancha

Aire de Fiesta Temperanillo - DO La Mancha

De Aire de Fiesta is een hele nieuwe lijn van Bodegas Castillo de Consuegra uit La Mancha. Het Spanjegevoel druipt van het etiket af! Dit is een 100% Tempranillo, intens rood met een aroma van rijp fruit en rode bessen. In de mond een plezierige explosie van zoete tannines en een goed gebalanceerde en volhardende smaak. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Allozo Crianza - DO La Mancha

Allozo Crianza - DO La Mancha

Deze donkerrode Crianza wijn komt van Bodegas Centro Españolas uit DO La Mancha. Deze 100% Tempranillo wijn heeft een rijpingsproces van 12 maanden op Amerikaans eiken en 6 maanden op fles achter de rug. Dit resulteert in een levendige wijn met een perfecte zuurgraad met een aroma van rijp donker fruit op een basis van kruiden waar de houttonen van het rijpen overheersen. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Allozo Finca Los Cantos - DO La Mancha

Allozo Finca Los Cantos - DO La Mancha

Deze gelimiteerde produktie Finca Los Cantos is de trots van Bodegas Centro Españolas uit DO La Mancha. Een mooie heldere granaatrode 100% Tempranillo wijn die maar liefst 36 maanden op eiken heeft gerijpt en 18 maanden op fles. Het is een levendige, fijne, elegante, frisse, vlezige, aromatische wijn met een heerlijk lange afdronk en een aroma van rijp donker fruit met een vleugje zouthout. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Allozo Gran Reserva - DO La Mancha

Allozo Gran Reserva - DO La Mancha

De Gran Reserva wijn van Bodegas Centro Españolas uit DO La Mancha. Een mooie donkerrode 100% Tempranillo wijn die maar liefst 24 maanden op eiken heeft gerijpt en 36 maanden op fles. Een aroma van rijp donker fruit, van grote intensiteit, complexheid en kruidige boventonen. De wijn is in balans, heeft een goede zuurgraad, is smakelijk, vlezig en vol met aromatische tinten en heeft met een krachtige afdronk de elegantie van een zeer goede wijn! De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Allozo Reserva - DO La Mancha

Allozo Reserva - DO La Mancha

Dit is de Reserva wijn van Bodegas Centro Españolas uit DO La Mancha. Een aantrekkelijke donkerrode kleur met kersentinten laat de goede intensiteit zien. Deze 100% Tempranillo wijn heeft een rijpingsproces van 18 maanden op Amerikaans eiken en 12 maanden op fles achter de rug. Het resultaat is een krachtige, gebalanceerde wijn met een perfecte zuurgraad. Smakelijk, vlezig en vol met een ronde, weelderige afdronk en een aroma van goed rijp donker fruit met een vleugje leer dankzij het rijpen. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Allozo Tempranillo - DO La Mancha

Allozo Tempranillo - DO La Mancha

Deze kersenrode 100% Tempranillo wijn komt van Bodegas Centro Españolas uit DO La Mancha. Een intens aroma van wilde rode vruchten maken deze warme, milde, smakelijke en frisse wijn zeer interessant. De smaak blijft lekker lang hangen. De wijn  is te bestellen per doos van 12 flessen.

Arion Crianza - DO Toro

Arion Crianza - DO Toro

De Crianza wijn van Bodegas Sietecerros uit DO Toro in Castilla y Leon. De Arion Crianza heeft een volle kersenrode kleur en is een 100% Tempranillo. De wijn heeft 6 maanden gerijpt op Frans en Amerikaans eiken, daarna op fles. Het aroma is intens met en vleugje anijs en rood fruit en een lichte houtgeur die doet denken aan koffie en vanille. In de mond is het vlezig en zijdeachtig. Een heerlijke volle rode wijn met een goede afdronk. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Arion Joven - DO Toro

Arion Joven - DO Toro

Arion Joven, de jonge wijn van Bodegas Sietecerros uit DO Toro in Castilla y Leon, is robijnrood met paarstinten en 100% Tempranillo. Het aroma is intens van bosvruchten zoals moerbeien en zwarte bessen, de wijn is zacht en fluweelachtig met een goede balans van alcohol en de zuurgraad. Een heerlijk soepele wijn met een goede afdronk. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Arion Reserva - DO Toro

Arion Reserva - DO Toro

Deze heerlijke Reserva wijn komt ook van Bodegas Sietecerros uit DO Toro in Castilla y Leon. De Arion Reserva heeft een prachtige volle kersenrode kleur met tinten van gecarameliseerd rood en zwart fruit. 100% Tempranillo, 12 maanden gerijpt op Frans en Amerikaans eiken, daarna op fles. De wijn is erg doordringend, smaakvol en vlezig, met een volle en zachte smaak van tannine en eikenhout op een bodem van drop en ingemaakt fruit en een intens en gebalanceerd aroma. Een aanrader! De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Arion Roble - DO Toro

Arion Roble - DO Toro

Arion Roble, kersenrood met robijnrode tinten en 100% Tempranillo, van Bodegas Sietecerros uit DO Toro in Castilla y Leon. Een heerlijk volle en vlezige wijn met een fluwelen roterende afdronk en een intens aroma van rood rijp fruit. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Arion Selección - DO Toro

Arion Selección - DO Toro

De Arion Selección, de geselecteerde wijn van Bodegas Sietecerros uit DO Toro in Castilla y Leon, heeft een intens heldere robijnrode kleur met fijne granaatachtige tinten. 100% Tinto de Toro, zoals de Tempranillodruif in deze streek ook wordt genoemd en heeft 14 maanden gerijpt op Frans en Amerikaans eiken, daarna op fles. Het aroma is intens van rijpe rode bessen, pruimen, vanille, kruiden en een lichte houtgeur die doet denken aan koffie en toffee. De smaak is die van rijp fruit vermengd met een vleugje chocolade en drop met een heerlijke en lange afdronk. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Cabernet Sauvignon - DO Penedès

Cabernet Sauvignon - DO Penedès

Deze Cabernet Sauvignon van Bodegas Ca n'Estella uit de Penedès is robijnrood met oranjetinten en komt uit de Prestige categorie. De wijn heeft 14 maanden gerijpt op Hongaars en Frans eiken en heeft een intens aroma, merkbaar fruitachtig met een subtiel vleugje cacao. De smaak is in het begin aangenaam en fijntjes dit ontwikkelt zich in een volhardende en zachte smaak van zoete tannines en een heerlijk lange afdronk. Het serveeradvies is tussen de 16 en 18 graden, de wijn is te verkrijgen per doos van 6 flessen.

Calderico Crianza - DO La Mancha

Calderico Crianza - DO La Mancha

De Calderico Crianza van Bodegas Castillo de Consuegra uit La Mancha is een 100% Tempranillo wijn. De kleur van deze intense en fruitige wijn is kersenrood, je ruikt de geur van eikenhout welke goed is geintegreerd met het fruitaroma. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Calderico Reserva - DO La Mancha

Calderico Reserva - DO La Mancha

De Calderico Reserva van Bodegas Castillo de Consuegra uit La Mancha is een prima wijn. 100% Tempranillo, complex, weelderig, intens en goed gestructureerd met een heerlijk lange afdronk maken deze wijn zeer smaakvol. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Calderico Tempranillo - DO La Mancha

Calderico Tempranillo - DO La Mancha

Deze 100% Tempranillo wijn van Bodegas Castillo de Consuegra uit La Mancha is een jonge wijn van de bodega. De intens rode kleur met violettinten, het diepe aroma van rijp fruit en rode bessen maakt dit toch een afgeronde volwassen wijn. Deze Calderico Tempranillo is heerlijk en heeft een lekkere lange afdronk. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

García Burgos - DO Navarra

García Burgos - DO Navarra

De Reserva Lola García van Bodegas García Burgos is een fantastische dieprode wijn met violettinten. Deze Merlot is zeer elegant met een aroma van vers fruit, bloemen en kruiden met een vleugje chocolade. De wijn heeft 18 maanden op Frans eiken gerijpt en nog eens 18 maanden op fles. Van deze wijn zijn er slechts 2211 flessen gemaakt, de flessen zijn genummerd. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

García Burgos - DO Navarra

García Burgos - DO Navarra

De Finca La Cantera de Santa Ana Garcia van Bodegas García Burgos is een granaatkleurige volle wijn met een perfecte zuurgraad en een heerlijk lange afdronk. Deze 100% Cabernet Sauvignon heeft een intens aroma van rijp donker fruit en kruiden. Gedurende 12 maanden is de wijn op eikenhout gerijpt, dit is een gelimiteerde produktie, van deze wijn zijn 5200 genummerde flessen gemaakt. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

García Burgos - DO Navarra

García Burgos - DO Navarra

De Sh van Bodegas García Burgos is een mooie dieprode wijn. 100% Syrah, een fruitig en kruidig aroma en een heerlijk lange afdronk maken ook deze wijn een topper! De wijn is gedurende 10 maanden gerijpt op een 1 jaar oud Frans eiken vat. Ook dit is een gelimiteerde produktie, van deze wijn zijn 6000 genummerde flessen gemaakt. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

García Burgos - DO Navarra

García Burgos - DO Navarra

De Vendimia Seleccionada van Bodegas García Burgos heeft een diepe roodbruine kleur. Een combinatie van Cabernet Sauvignon, Merlot en Tempranillo maakt dit een heerlijk volle wijn met een perfecte zuurgraad. Het aroma is van rijp fruit, gecombineerd met de geur van groene pepers en een perfect geintegreerde houtgeur. De wijn is gedurende 11 maanden gerijpt op Frans eikenhout. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Gran Clot dels Oms Tinto - DO Penedès

Gran Clot dels Oms Tinto - DO Penedès

De Gran Clot dels Oms van Bodegas Ca n'Estella uit de Penedès is een kersenrode wijn met robijntinten. De wijn komt uit de Topcategorie is gemaakt van de druiven Cabernet-Sauvignon en Merlot. Het aroma is heerlijk intens, enerzijds door de toast en het donkere fruit en anderzijds door de kruidige achtergrond. De wijn heeft 14 maanden gerijpt op Hongaars en Frans eiken. Op het eerste gezicht is de wijn lekker dit maakt plaats voor een hele soepele en geintegreerde smaak. Het is een wijn met body en tannines van zeer goede kwaliteit met een fabuleuze afdronk. Een absolute aanrader! Het serveeradvies is tussen de 16 en 18 graden, de wijn is te verkrijgen per doos van 6 genummerde flessen.

Merlot - DO Penedès

Merlot - DO Penedès

Deze Merlot van Bodegas Ca n'Estella uit de Penedès heeft een robijnrode kleur met oranjetinten en komt uit de Prestige categorie. 100% Merlot, 14 maanden gerijpt op Hongaars en Frans eiken en een intens en elegant aroma, waarbij er een harmonie is tussen het wilde fruit en de herinneringen aan vanille. Het is een zeer aangename wijn, waarbij plaats is voor de goede tannines, bewapend met een lichte zuurgraad. De afdronk is heerlijk lang en volhardend. Het serveeradvies is tussen de 16 en 18 graden, de wijn is te verkrijgen per doos van 6 flessen.

Pané  - DO Toro

Pané - DO Toro

De Pané, de topper van Bodegas Sietecerros uit DO Toro in Castilla y Leon, heeft een kersenrode kleur met nuances van donkerrood en violet. 100% Tempranillo, heeft 14 maanden gerijpt op Frans en Amerikaans eiken, daarna op fles. Een explosie van caramel, een geroosterd en melkachtig aroma dringt gelijk door in de neus gevolgd door intense fruitaroma's zoals aardbeien, frambozen en bosvruchten. Het is een plezierige, volle, in balans zijnde, smakelijke wijn met een krachtige afdronk. De wijn  is te bestellen per doos van 6 flessen.

Selección Tinto- DO Penedès

Selección Tinto- DO Penedès

De Selección Tinto van Bodegas Ca n'Estella uit de Penedès heeft een kersenrode kleur met robijntinten en komt uit de Selectie categorie. Een combinatie van de druiven Merlot en Cabernet Sauvignon en een intense en aromatische geur die merkbaar kruidig is met een vleugje toast, vanwege de rijping op eikenhouten vaten gedurende 4 maanden, maakt dit een soepele wijn. De kwaliteit van de tannines geven de wijn body en een goede afdronk. Een prima wijn voor een prima prijs! Het serveeradvies is tussen de 16 en 18 graden, de wijn is te verkrijgen per doos van 12 flessen.

Tamaral Crianza - DO Ribera del Duero

Tamaral Crianza - DO Ribera del Duero

Deze Crianza van Bodegas Tamaral uit Ribera del Duero is 100% Tempranillo en heeft 14 maanden op Amerikaans en Frans eiken gerijpt. De wijn is intens kersenrood met granaattinten en heeft een geweldig aroma van fruit en eikenhout. De structuur is goed met een open vlezige smaak en een perfecte blend van tannines en een heerlijk lange volhardende afdronk. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Tamaral Reserva - DO Ribera del Duero

Tamaral Reserva - DO Ribera del Duero

Dé topper van Bodegas Tamaral uit Ribera del Duero is de Reserva. 24 maanden gerijpt op Frans en Amerikaans eiken en heeft een mooie diepe kersenrode kleur. Het aroma van deze 100% Tempranillowijn is kruidig, prettig en complex met een vleugje gebrande koffie en toffee. In de mond voelt de wijn heerlijk soepel en zwaar aan en is de afdronk lekker lang. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.

Tamaral Roble - DO Ribera del Duero

Tamaral Roble - DO Ribera del Duero

Deze Roble, met het moderne etiket, is een 100% Tempranillowijn en heeft een houtrijping van 6 maanden op Frans en Amerikaans eiken achter de rug. Een granaatachtige rode wijn die met zijn schaduw van violet zijn levendigheid en jeugdigheid laat zien en een perfecte combinatie van aroma's heeft. Enerzijds de fruitige geur van rode bessen en anderzijds de aparte kruidige, vanille en dropachtige smaak. Dit maakt het een erg expressieve wijn met een goed gebalanceerde zuurgraad. De wijn is te bestellen per doos van 6 flessen.