Cava Rabetllat i Vidal Brut - DO Penedès

Cava Rabetllat i Vidal Brut - DO Penedès

Deze Cava Rabetllat Vidal Brut komt uit de Selectie categorie van Bodegas Ca n'Estella uit de Penedès. De kleur is strogeel met groentinten en is gemaakt van de druiven Chardonnay en Macabeo. Het aroma van deze 12 maanden gerijpte cava is intens van vleugjes amandelen en noten. De smaak is erg aangenaam, de koolstof combineert erg goed met de zachte zuurgraad in eerste instantie en de zoetere smaak die daarop volgt. Het serveeradvies is tussen de 6 en 8 graden en te verkrijgen per doos van 12 flessen.

Cava Rabetllat i Vidal Brut Nature - DO Penedès

Cava Rabetllat i Vidal Brut Nature - DO Penedès

De cava Rabetllat i Vidal Brut Nature komt uit de Prestige categorie van Bodegas Ca n'Estella. Deze strogele cava is gemaakt van de druiven Chardonnay en Macabeo en het aroma van deze 18 maanden gerijpte cava is die van gedroogd fruit, toast en chocola. In de mond is het een aangename koolstofsensatie met fijne en elegante bubbels, een royale en volhardende smaak en een zeer aangename afdronk. Een heerlijke cava! Het serveeradvies is tussen de 6 en 8 graden en te verkrijgen per doos van 6 flessen.

Cava Rabetllat i Vidal Reserva de la Finca - DO Penedès

Cava Rabetllat i Vidal Reserva de la Finca - DO Penedès

De cava Rabetllat i Vidal Reserva de la Finca van Bodegas Ca n'Estella uit de Penedès is de Topcava van het huis! Deze strogele cava is gemaakt van de druiven Chardonnay en Macabeo en komt uit de Top categorie. Het aroma van deze 36 tot 48 maanden gerijpte cava is goed met een vleugje toast en gedroogd fruit. In de mond is het een aangename koolstofsensatie met fijne en elegante bubbels, een royale en volhardende smaak en een zeer aangename afdronk. Van deze cava worden een gelimiteerd aantal flessen gemaakt. Het serveeradvies is tussen de 6 en 8 graden en te verkrijgen per doos van 6 flessen.

Rosell i Formosa Brut - DO Cava

Rosell i Formosa Brut - DO Cava

Ook deze Brut van Cavahuis Rosell i Formosa is gemaakt van de druiven Macabeo, Xarel.lo en Parellada. Een uitbundig en elegant bloemenbouquet laat een goede rijping zien, de cava is 18 tot 24 maanden gerijpt. Deze bleekgele cava heeft een licht, gebalanceerde smaak en een plezierige, blijvende afdronk. Serveren tussen de 5 en 7 graden en te bestellen per doos van 6 flessen.

Rosell i Formosa Daurat Brut - DO Cava

Rosell i Formosa Daurat Brut - DO Cava

Maar liefst 5 jaar heeft het rijpingsproces van de Daurat van Cavahuis Rosell i Formosa geduurd! Gemaakt van de druiven Macabeo, Xarel.lo heeft deze goudgele cava een schoon en eerlijk bouquet waar de aroma's van het rijpen domineren. Een heerlijke uitgestrekte, gebalanceerde en frisse cava met een goed geintegreerde bubbel die leidt naar een lange en blijvende afdronk. Serveren tussen de 5 en 7 graden en te bestellen per doos van 6 flessen.

Rosell i Formosa Gran Reserva Brut Nature - DO Cava

Rosell i Formosa Gran Reserva Brut Nature - DO Cava

De Gran Reserva Brut Nature van Cavahuis Rosell i Formosa! Deze cava is gemaakt van de druiven Macabeo, Xarel.lo en Parellada en heeft een prachtige goud-gele kleur. Met een rijping van 36 tot 42 maanden is dit een elegante, delicate cava die door zijn intense, klassieke en harmonieuze smaak een plezierige en blijvende afdronk biedt. Serveren tussen de 5 en 7 graden te bestellen per doos van 6 flessen.

Rosell i Formosa Rosé Brut Nature - DO Cava

Rosell i Formosa Rosé Brut Nature - DO Cava

Een heerlijke rosé-cava Brut Nature van Cavahuis Rosell i Formosa. Gemaakt van de druiven Garnacha en Monastrell heeft deze cava een diepe, intense, schitterende kersenrode kleur. 18 tot 24 maanden gerijpt is dit een zijdezachte, uitgestrekte, frisse cava met een uitgebalanceerde zuurgraad. Aan deze cava is een beetje likeur toegevoegd. Serveren tussen de 5 en 7 graden te bestellen per doos van 6 flessen.