Allozo Rosado - DO La Mancha

Allozo Rosado - DO La Mancha

Deze rosé is van Bodegas Centro Españolas uit DO La Mancha. Een paarsroze glanzende kleur en een heerlijk aroma van de wijngaardperziken kenmerken deze 100% Tempranillo rosé. De wijn heeft een goede structuur, is harmonieus en in balans, smaakvol en fluweelachtig, fris en doordringend, waarbij je het intense fruit proeft. De wijn is te bestellen per doos van 12 flessen.

Deze robijnrode rosé uit de Topcategorie van Bodegas Ca n'Estella uit de Penedès is gemaakt van de druiven Cabernet-Sauvignon en Merlot. Een aangename, soepele, volle wijn met een heerlijke afdronk. Het aroma van wilde vruchten, waarin aardbeien domineren, maken deze rosé sensationeel! Een echte Topper! Het serveeradvies is tussen de 10 en 12 graden, de wijn is te verkrijgen per doos van 6 genummerde flessen.

Deze Selección Rosado van Bodegas Ca n'Estella uit de Penedès heeft een intens robijnrode kleur met paarstinten en komt uit de Selectie categorie. Een combinatie van de druiven Merlot en Cabernet-Sauvignon en een krachtig bouquet van rode vruchten, met name aardbeien maakt dit een soepele fruitige wijn met een goede afdronk. Een prima wijn voor een prima prijs! Het serveeradvies is tussen de 10 en 12 graden, de wijn is te verkrijgen per doos van 12 flessen.