label

Bodegas

Cavas y Mas selecteerde een aantal bijzondere bodega's en cavahuizen voor u. Wij vinden het belangrijk dat deze kleine, veelal familiebodega's, naast kwalitatief goede wijnen, zich met hart en ziel inzetten voor hun produkt. Hierdoor is ons contact erg persoonlijk en staat hun service naar ons net zo hoog in het vaandel als onze service naar u!

DO Penedès:

De kleine familiebodega Ca n'Estella is een goed bewaard geheim uit de Penedès in Catalonië. Ze maken fantastische wijnen en cavas met druiven van hun eigen wijngaard en hebben hier al diverse nationale en internatonale prijzen gewonnen. Er wordt onderscheid gemaakt in 3 categorieën, de Selectie, de Prestige en de Top categorie. In alle categorieën zijn de diverse soorten wijn te verkrijgen. Klik op producten of onderstaande link voor een uitgebreide omschrijving van de wijnen.

Ga naar de wijnen van Bodegas Ca n'Estella 

DO Cava:

Rosell i Formosa is een familiebodega die is opgericht in 1948. Ruim een halve eeuw later behoort het Cavahuis nog steeds tot de familie en worden tradities en nieuwe technieken toegepast om de cava nog verder te verbeteren. De cava is uitgegroeid tot een prestigieuze, elegante kwaliteitscava.

Ga naar de cavas van Bodega Rosell i Formosa 

DO La Mancha:

De Bodega Castillo de Consuegra is in 1974 opgericht en bevindt zich in de plaats Consuegra, in de provincie Toledo, in de DO La Mancha. Het klimaat in dit gebied zorgt voor topdruiven wat natuurlijk heerlijke wijnen oplevert!

Ga naar de wijnen van Bodegas Castillo de Consuegra 

Bodega Centro Españolas uit Tomelloso, eveneens in La Mancha, is opgericht in 1991. De druif die met name wordt gebruikt voor de wijnen is de Temperanillodruif. Naast de diverse heerlijke wijnen wordt er ook brandy gemaakt volgens eeuwenoude wijze uit Tomelloso. Uniek voor deze bodega is dat de flessen kunnen worden voorzien van uw eigen etiket!

Ga naar de wijnen van Bodegas Centro Españolas 

DO Ribera del Duero:

Bodega Tamaral uit de DO Ribera del Duero is in 1997 opgericht door een groep zakenmensen. Zij maken een drietal rode wijnen en hebben doordat ze constant aan het verbeteren zijn met alle wijnen al nationale en internationale awards gewonnen.

Ga naar de wijnen van Bodegas Tamaral 

DO Toro: 

Opgericht in 2001, maakt deze familiebodega Sietecerros uit Pedrosa del Rey in de provincie Valladolid, heerlijke rode wijnen waarmee al diverse prijzen zijn gewonnen. Toro staat bekend om zijn goede rode wijnen! De druif Tempranillo wordt in deze DO zelfs de Tinto de Toro genoemd.

Ga naar de wijnen van Bodegas Sietecerros 

DO Navarra:

Familiebodega García Burgos, opgericht door Javier García en Laura Burgos bevindt zich in Murchante, Navarra. Deze kleinschalige bodega, waarbij het oogsten van de druiven nog met de hand gebeurt, produceert een viertal fantastische rode wijnen. Vele nationale en internationale prijzen hebben deze wijnen al gewonnen!

Ga naar de wijnen van Bodegas García Burgos

22-06-2008